The consultation on the Jack Dyer Pavilion upgrade is now closed. Your feedback will help us finalise the design for the pavilion.

Read a summary of the feedback we received.

We’ve put together a draft plan to upgrade the Jack Dyer Pavilion at Citizens Park in Richmond.

The design provides new facilities for the sporting clubs that use the oval and upgraded facilities for broader community use.

We asked you to provide your comments on the plan between Friday 26 July and Wednesday 21 August.

Key features of the draft design

The plan for the upgraded pavilion includes:

  • Four accessible and gender inclusive change rooms to enable the sporting clubs to increase membership, including for women and girls' teams.
  • Gender inclusive umpire change facilities.
  • New first aid facilities.
  • Upgraded ground floor kitchen and servery for sporting clubs.
  • Improved sustainability features, including water-saving fittings on taps and showers, solar panels on the roof and water harvesting for toilets.
  • A new community space with lift access, a new kitchen and audio visual equipment.
  • More bike racks to promote sustainable transport in the community.
  • The original pre-World War 2 red brick walls will be retained as part of the design.
  • The new pavilion will be larger than the existing building. The red line on the plan indicates the exisiting building footprint.

View the proposed plans for the upgrade.

Have your say

If you have any feedback or comments on the proposed plan please fill in the form below.
How do you use Citizens Park? Required
You have 255 characters left.
You have 255 characters left.
You have 255 characters left.

The survey form is now closed. Thanks for your contributions.